The final flytt!

Favicon.snajvid.comHej!

Nu vet jag inte riktigt om det här kommer som en överraskning för dig. Men jag skriver väldigt, väldigt, väldigt, v ä l d i g t sällan här nuförtiden.

Kanske har du sett att man kan läsa mina filmrecensioner på film.snajvid.com

Kanske har du också sett att jag skriver om mat & dryck på kulinar.snajvid.com

Men visste du att jag sakta men säkert håller på att börja med det ”vanliga” vardagsbloggandet på livsstil.snajvid.com?

Nåväl, det gör jag i alla fall. Och det innebär att jag tagit det sista steget från att överge Colin helt och hållet. Varför jag sakta men säkert dragit mig tillbaka beror på anledningar. Sådana anledningar jag i skrivande stund varken har tid eller energi till att få ner i ord. Låt oss lämna det vid att det är gedigna, rättfärdiga anledningar!

Så, det finns nu tre ställen för dig att läsa om mig och mitt liv på. Det är egentligen precis samma innehåll som här, fast lite bättre. Alla tre samlas under domänen SNAJVID.COM. Vill du följa mig och mina kunskaper, intressen och ärenden – bokmärk, klicka, läs och sprid.

Det går också att gilla min Facebook-sida om du så önskar. Jag vet att jag skulle bli mer än fantastiskt glad om du klickar like. Där kommer allting att samlas tillsammans med möjligheten att ta del av tävlingar inga andra får reda på. Och mer därtill!

Ses på andra sidan! (:

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *