Veckans början

Nu är måndag här igen och det har varit en sådan där bra helg där jag igen fått och kunnat släppa allt vad jobb heter. Visst att det skapar lite kaos under måndagen, men det är väntat och okej. Alldeles nyss kom jag hem från visningen av Frost med vad såg ut som minst tre skolklasser. Kan säga som så att jag är glad över mitt val att sätta mig uppe på balkon istället för min ”vanliga” plats. Usch(!) som de lät och pratade hela filmen genom!

Soundtrack och score har det lyssnats på en del under helgen och i skrivande stund likaså. Jag tycker om att det nu på en vecka varit två filmer med så underbar musik till. Filmen lever kvar så mycket längre när man kan sätta sig och lyssna på musiken i timmar efteråt.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *