Skadeglad, fast åt andra hållet

Jag har inte varit ute och sprungit på jag vet inte hur länge. Och det gör mig ledsen, men det gör mig samtidigt inte ledsen. För jag har verkligen ingen aning om hur jag skulle få plats i schemat just nu för det. Jag trodde att den här veckan skulle vara lugnare och jag skulle få tid till att göra massor av andra saker (läs:ta det lugnt). Som det ser ut nu är det ungefär lika mycket att göra den här veckan, fast istället för plugg är det blogg och magasin som tar upp tid.

Och jag som tänkte att jag skulle få tid att spela Battlefield mest hela kvällen ikväll. Icke då..

Så jag är glad att jag är skadad i foten. Den här stressfrakturen har kommit ganska ”lägligt” i och med att det ger mig en ursäkt till att stanna inne och göra andra saker och inte få (väldigt) dåligt samvete över det.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *