Guld och Eldredge

Hej igen,

Nu har det varit sådär tyst igen och nu verkar det ha blivit något av en vana att påbörja varje inlägg med en ursäkt och förklaring till varför det varit så tyst. Anledningen är fortfarande skola. I söndags avslutades kursen och jag lyckades, efter jag-vet-inte-hur-många timmar av studier under veckan att få in allt som skulle lämnas in. Och jag lämnade in i tid, dessutom!

Mycket film har det varit också. Igår var jag på Guldbaggen och satt i deras pressrum tillsammans med resten av press-klicken. Avslutade kvällen med några glas på Berns där efterfesten höll hus. Eftersom det var Guldbaggen var det naturligtvis klädkod. För att piffa till det lika extra sprang jag och införskaffade en ny slips som gick alldeles utmärkt med min mörkblå kostym. Och som, numera, vanligt drog jag till med en Eldregde-knut.

Skärmavbild 2014-01-21 kl. 13.40.53

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *