Filmerna flyttar till ny sajt

Igår länkade jag för första gången till filmernas nya hem. Det är det första steget i den kommande förändringen jag berättade om skulle komma under början av 2014. Från och med nu kommer alltså jag inte att posta nya filmrecensioner här. Istället kommer recensioner, nyheter och allt det andra gottiga att från och med igår postas och publiceras på film.snajvid.com.

Det är synd att tappa alla de fantastiska sökmotorplaceringarna vi tillsammans skapat här. Att göra den här flytten har för filmerna varit något jag velat göra väldigt länge men skjutit på otaligt många gånger om. Nu är sidan skapad och justerad (det är dock fortfarande lite byggstök i arkiven).

Som det ser ut nu kommer jag att fortsätta med det andra här tills jag får mer tid på händerna och kan utveckla resten. Alltså: det är bara filmerna flytten gäller.

Jag hoppas innerligt att du gillar den nya designen och att du vill följa med mig till film.snajvid.com. Med lite tålamod kan jag lova dig att det kommer bli betydligt enklare att läsa mer än antingen eller.

Välkommen till en rakt igenom renodlad filmblogg!

Header-film.snajvid.com

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *