Knee deep

Jajaja, vi behöver inte göra en stor grej av det. Uppenbarligen så gör jag redan det till en större sak än nödvändigt. Men det är så att jag måste prioritera, och just nu är det mycket i skolan. Terminsstart, kursavslutning och lite annat. Och det är heller inga små saker.

Igår satt jag ungefär 14 (!) timmar i sträck och kodade en webbplats till en projektuppgift. Ja, jag överdriver inte. 14 timmar. Och ja, jag tog paus för mat och toalett, but that’s it.

Sedan klockan halv elva i förmiddags har också suttit och kodat. Det är så otroligt mycket som ska fixas, trixas och justeras. Jag kan lite HTML och lite mindre än så när det kommer till CSS, så även om det mest varit att ”göra det” är det mycket i finliret som bråkar och har sig. Plus det faktum att jag inte bara måste koda utan också formge en webbplats.

Nåväl, jag tror att jag kommer att bli klar (förhoppningsvis) till middagstid i kväll så att jag: 1. Kan slappna av och andas, och 2. komma ikapp med filmerna. Just nu tror jag att jag ligger back tre eller fyra stycken.

Nej, det är inte heller bara skola som tagit bort fokusen från bloggen. Jag håller på med andra saker också, en av dem har också inneburit flera timmar av kodning. Vad det är hoppas jag också kunna berätta mer om ikväll. Måste bara få iväg den här skiten nu..!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *