Skouteris steppar upp sitt game

En tyst helt följt av tyst måndagsförmiddag. Suck… aja, jag har i alla fall legitima anledningar. Och de kan sammanfattas med ett ord: skola. Helgen och också veckan som ledde upp till helgen fylldes av ofantligt många timmar av skola. Det kulminerade i förmiddags med det, inte så värst, efterlängtade seminariet. Det gick i alla fall bra. So I got that going for me.

Nu var det inte det jag ville prata om. Nej, jag ville tipsa om Robin Skouteris 2013 mashup. Den har legat ute sedan strax före nyår men undsluppit min radar fram till i dag. Jag älskar mashups och Skouteris är väldigt duktig på vad han gör. Jämför man årets från den föregående har han verkligen steppat upp sitt game och tagit verket till en ny nivå.

Som alltid finns det tonvis av underbara mashups om man vågar sig på att klicka på de här markerade orden. Vill man bara lyssna på en, förvisso, riktigt bra tio minuter lång mashup av så gott som alla hits från 2013 är det så enkelt som att klicka på play.

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *