En lättare form

20140108-120030.jpg i dag bedriver den här kroppen en lite lättare form av träning. Nämligen den där gång är den huvudsakliga uppgiften att utföra. Hemifrån till Gullmarsplan, minst. Så lyder planen och justeras efter tidsplanen jag har att rätta mig efter. Har vi tur hinner jag hela vägen till Rådmansgatan.

Dagens ursprungliga plan innehöll egentligen inte ett gångpass. Men jag kom på att mitt SL-kort gått ut. Och hos oss finns det ingen återförsäljare. Många små och onödiga fakturor som glömts bort har varit resultatet av det.

Därför valde jag att i dag ta mig tiden att traska till Gullmarsplan, vilket jag inte gjort sedan i somras. Det är en trevlig rutt det här.

Inlägget tig för övrigt lite drygt en kilometer att skriva. That’s about it for now.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *