Eftermiddagsninja

Efter dagens visning av Bamse och tjuvstaden drog jag mig förbi en butik, plockade upp ett paket kaffe och begav mig mot Ninja, eller Erica som hon kallas i folkmun. Det blev en alldeles utomordentlig eftermiddag av skitsnack, lite för lite skvaller, en lagom dos Sveriges mästerkock, två goda knäckemackor och en banan. Det är alltid lika roligt att hinna umgås med Ninja för vi har roligt tillsammans.

Och där har vi en redundant-mening. Men så får det vara, för jag vet faktiskt inte just nu vad jag ska skriva. Det är så himla mycket annat i mitt huvud när det kommer till att knacka på tangentbordet att det liksom står stilla.

Visst, jag har recensionen av den drygt en timme långa Bamse-filmen, men när jag skrivit den då? Vad ska jag skriva då. Eller vad ska jag skriva nu? Jag borde sluta flamsa runt såhär och kanske skriva recensionen istället. Ja, så får det blir. I morgon ska det bli roligt, för då är det dags för mig att se Inside Llewin Davis. Spännande, inte sant?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *