Up and at ‘em

God morgon,

Visst är det just typiskt att den ena katten ska komma och hoppa upp i sängen jamandes efter uppmärksamhet och förmodligen en beskärd del av magkli? Jo, det är det. Tyvärr Klussen, du kom sent till partyt. Jag hade redan klätt på mig och till mitt försvar gav jag dig ändå några kli bakom öronen och under hakan, så du kan inte vara sådär överdrivet arg på mig.

Visst är det också så att jag inte är den enda som under natten till i dag inte sovit värst djupt? Visst är jag inte ensam om att skjutit upp problemet med ett förskjutet dygn? Bra, då känns det lite bättre. Faktiskt.

Trots tisdag är i dag dagen då mångas vecka börjat. Jag vet inte om min vecka började igår eller inte. Något som dock är säkert att veckan i dag är i full rullning. I morgon väntar också de första pressvisningarna till årets första biofilmer. Det är Bamse som ska upp på silverduken för första gången och The Wolf of Wall Street (recension HÄR) ska visas än gång till. Tror att jag nog kanske möjligtvis ska gå och se den igen. Den var så himla bra! Sen på torsdag är det visning för Inside Llewyn Davis som jag förhoppningsvis inte har för höra tankar och förhoppningar inför.

Klockan är fortfarande förmiddag och jag har redan hunnit gå igenom nattens Imgur och massor av timmar från Instagram. Lite Twitter har jag också hunnit klämma in ännu. Den här dagen kommer till stor del att fyllas av skola. Tentor med sina deadlines närmar sig med stormsteg och jag kan inte undvika dem!

Bild 2014-01-07 kl. 09.10

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *