Guldbaggar och SAGs

Om två veckor är det dags för den årliga SAG Awards. Screen Actors Guild Awards har sedan sin premiär 1995 vuxit sig till att bli ett av de mest prestigefyllda prisen en skådespelare/-erska kan ta emot. I ärlighetens namn hade galan, som nu närmar sig med stormsteg, fallit ur min kalender och jag påmindes så snällt om den av Linda. Hon säger att det luktar uppesitterkväll; jag gillar doften.

Två dagar senare är det dags för femtioårsjubileumet av Guldbaggegalan. På Cirkus i Stockholm kommer de bästa svenska filmerna att tävla om att gå hem med priset. Jag har (tyvärr) inte haft tid att skriva ett längre inlägg om vilka som är nominerade i vilka kategorier. Det går dock att läsa mer om galan jag så klart kommer att täcka via bloggen och via Popmani i artikeln om just de nominerade filmerna HÄR.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *