Skippar det väntade

Ingen årslista, ingen årets bästa filmer, inga bilder på nyårsoutfit, ingen ”nästa år ska bli det bästa i mitt liv”. Ingenting sådant kommer att få se dagens ljus här. Inte för att jag inte vill berätta för er vilka filmer jag tycker varit bäst i år eller visa er hur stilig jag kommer att vara ikväll, för det vill jag. Men jag har helt enkelt inte tid.

Igår stod jag ungefär elva timmar i köket och lagade mat och förberedde till i dag. I dag har jag ”bara” stått ungefär fyra timmar och förberett. Inte har jag varit själv heller. Nej, jag och Vian har samarbetat gott och väl!

Egentligen har jag nog inte ens tid att skriva det här. Bore klä på mig och fixa håret och packa ner det sista av maten och ditten datten.

Just det, kan i alla fall säga vad vi kommer äta; det blir dubbelmarinerad lammfilé med brocollifrittets och en god fetaostsås till det. I dryckesform ett gott italienskt vin, en bättre cava och en torr, härlig champagne. Vad ska du äta/dricka ikväll?

 

Hur som helst. GOTT NYTT ÅR önskar jag dig. Vi hörs i morgon (aka, nästa år), hehe! Tusentals kramar och tack till er alla för det här året. Nu fortsätter vi!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *