Malte

Precis innan jul, dagen innan till och med, kom Christofer upp till Stockholm för att hinna träffa familj och vänner. Självklart följde Malte med till storstan. Eller ja, så självklart var det inte. Jag trodde inte att han skulle följa med när han bara skulle vara här över natten, men ibland har man fel.

Jag blev, utan motstånd, designerad hundhållare. Ansvaret för hunden kulminerade när vi, klara med shoppingen, satte oss i Bouqerian för ett par snabba öl innan det var dags att springa över till Centralen och vinka adjö. Vad hände? Bra fråga, jag ska berätta. Det var nämligen så att den lilla Malte la sig i mitt knä och la sig tillrätta varpå han glatt somnade.

Och som den här lilla hunden gör när han somnar började snarkandet. Jag skojar inte hur sött det är att lyssna på!

Skärmavbild 2013-12-29 kl. 16.00.22

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *