Nu är det slut på juluppehåll

Jul20131

Hej!

Det var ett tag sedan sist, hur är det med dig? Har du haft en bra jul? Kanske har du ätit kopiösa mängder mat; även efter att kroppen egentligen sagt till dig att det kanske är dags att luta sig tillbaka och ta det lugnt? Det är okej att göra det, speciellt när det är jul. Jag tycker att det är okej mest därför att det är precis så jag har gjort under de här dagarna.

Min jul började på söndagen 22 dec och fortsatte till 25 december med ingenting annat i magen än hederlig julmat! Det här med vad vågen visar nu efter dessa dagar spelar ingen roll heller. För det hör inte julen till att slå ner på sig själv. Julen är till för att må bra och skratta med vänner och familj. Det är det jag har gjort.

Lite julklappar har det rullat in också. Jag är nöjd. Julen 2013 kom till att bli en väldigt bra jul.

 

Det var som sagt ett bra tag sedan sist vi hördes. Jag gick nämligen på lite juluppehåll. Det var inte planerat eller någonting, det var bara så det blev. Och jag är faktiskt glad över det. Jag har kunnat stänga av och bara vara om dagarna istället för att fundera på vad nästa inlägg ska handla om och varför jag inte sitter på tjugoåttahundra idéer att bara mata ut till dig. Jag har kunnat ta semester helt enkelt. Det var, och är, jag värd!

Nu var det dock över en vecka sedan det senaste inlägget och det har så smått börjat att klia i fingrarna. Det är med den meningen jag berättar att uppehållet är slut och jag är tillbaka i rutan. Kanske inte i samma 2-5 inlägg om dagen-tempo som vanligt, men dit kommer vi nog efter nyår ska du se!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *