Träsmak där bak

Hej,

har precis kommit hem efter en heldag på SF Park. Filmdistributören UIP bjöd nämligen till med filmdag där i dag. Alltid lika trevligt att spendera massor av timmar i mörkret och bli bjuden på kaffe och lunch i andningspauserna däremellan. Yasmine som jag lärde känna under filmfestivalen i år och jag hängde under dagen. Vi var sådär rysligt coola och hamnade på plats först av alla vilket gjorde att vi fick första val på mackorna och kanelbullarna som stod upplagda och väntade på oss.

En andra frukost alltså (eftersom jag åt havregrynsgröt hemma), tämligen passande i och med att Hobbit: Smaugs ödemark har premiär i dag och så. Första filmen vi kollade på var Anchorman 2: The Legend Continues. Oj oj oj, så rolig den var. Jag gillade den verkligen! Sen, efter lunchen med mer kaffe, lite vatten och goda rostbiffswraps var det dags för dagens höjdpunkt – The Wolf of Wallstreet.

Den sistnämnda ligger det ett embargo över, så jag får inte säga så mycket alls. Däremot kan jag säga att jag är väldigt nöjd med dagen och dess innehåll som en helhet! Dock att jag är trött på att sitta ner, det smakar trä där bak så att säga.

Till och med är det så att jag, i min annars vanliga glömska, kom ihåg att smita in på Stadium för att köpa en reflexväst. Så nu om en liten stund, när jag ska ut i mörkret för onsdagsrundan!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Träsmak där bak

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *