Smaug – vem är han?

Smaug är den stora draken som vaktar den enorma skatt vilken vilar innanför Eredors stängde portar i det Ensliga berget. Stora delar av Hobbit: Smaugs ödemark cirkulerar om just honom, som namnet hintar om. Bakom den datorgenererade besten hittar vi Benedict Cumberbatch. Han ger den enorma och inte minst enormt förmögna draken en fantastisk röst och också dess ansiktsuttryck.

Smaug är den rikaste karaktären i J.R.R. Tolkiens magiska värld, men hur rik är han och vem är han egentligen? Mer än en drake då alltså. Varning för små, små spoilers inför nästa film som har premiär julen 2014. Ingenting som egentligen förstör. Det tar bara bort lite av överraskning.

Recension av Hobbit: Smaugs ödemark finns att läsa HÄR.

'The Hobbit' & Secrets of Smaug the Dragon: Is Benedict Cumberbatch the Most Wicked Character in the Upcoming Film?
Originally published at http://www.financesonline.com | Author: Julia Trello | Our Google+
blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Smaug – vem är han?

  1. Pingback: Hobbit: Smaugs ödemark – långt och alldeles, alldeles…underbart | Din plats för filmer

  2. Pingback: Hobbit: Smaugs ödemark – långt och alldeles, alldeles…underbart | David Sundgren @ COLIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *