Har den äran i dag, hipp hipp hurra

Jäger4I år är det trettiofem år sedan Jägermeister tog sig in på den svenska marknaden via fjälltossiga trendsetters som insåg starkspritslikörens potential.

I och med jubileet har Jägermeister grävt sig ner i arkivet hos sin egen historia och tagit fram den första etiketten. Etiketten som designades 1935 i Tyskland är nu tillbaka, denna gång på Systembolagets hyllor. Retroflaskan är det nya svarta och är här för att stanna.

Det krossäkra glaset har fortfarande sina ikoniska gröna färg men kommer nu med en annan struktur. En bucklig känsla för att minnas tillbaka till de äldre, inte lika raffinerade sätten att tillverka glas. Skruvkorken må vara kvar, men nu är den täckte av en gemytlig röd foliering. Självklart är den klassiska etiketten med den välkända hjorten kvar. Det är någonting som aldrig försvunnit från Jägermeisters grundtanke.

Drycken smakar fortfarande likadant, de 56 hemliga örterna ger den karaktäristiska smaken som du får shotta (eller testa Jäger i en ny tappning i drinkar som du kan läsa om HÄR) för samma prislapp som tidigare.

Jägermeister
(nr 749)
Alk. Vol. 35 %
Vol. 700 ml
Pris: 249 kr

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *