Diplomatkaffe och tunga väskor

I morse blev det stressigt, alldeles för stressigt för någons bästa. Det blev inte bättre av att jag, när bussen kom till hållplatsen, insåg att min plånbok låg i rocken som fortfarande låg hemma. Fick alltså, muttrande, gå tillbaka hem för att hmäta den och vänta på nästa buss. Den buss jag inte ville ta för att det skulle bli så stressigt att hinna till presseventet.

Det var nämligen så att två skådespelare från Downton Abbey var på besök här i stan och jag bjöd med mig Linda för att lyssna på dem prata om serien, vilken i skrivande stund är den mest populära..i världen. Vad vi pratade om tänkte jag att jag ska fippla ihop på tågot.

I skrivande stund sitter jag på Hotall Diplomat och har druckit en kopp god kaffe tillsammans med Linda. Hon håller på med sitt och jag väntar på att klockan ska ta sig till ”dags att röra sig mot centralen”. I helgen drar jag nämligen till Göteborg. Ska bli riktigt kul att komma ifrån stan och hitta på något annat för ett par dagar. Att få träffa Christofer är så klart en riktigt stor bonus det också.bild 2-6

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *