Stressångestdämpande

Har sedan klockan nio i morse suttit med näsan i böckerna för att sniffa fram det allra viktigaste och mer därtill från den här kursens tunga titlar. För ikväll är det deadline för en forumanalys i kursen Sociala medier. Det är ångest och det är stress inför den här uppgiften.

Det är nämligen större än vad jag hade väntat mig att det skulle vara, och den kom från ingenstans. Jag vill inte säga att det var dålig planering från min sida, för det tycker jag inte att det var. Faktum är att jag hade börjat gräva mig genom litteraturen till den här uppgiften, men  då i en takt som skulle vara lagom för en deadline sent nästa vecka, ungefär. Så det handlar inte om dålig planering från min sida lika mycket som det har varit dålig uppmärksamhet.

I alla fall så har jag suttit med näsan i böckerna, med undantag för de lilla stund när John försökte hjälpa mig med en annan skolsak och vi istället kom fram till att tekniken jag skulle visa färdighet i inte används alls i någon utsträckning av branschfolk. Men men, det är bara att göra’t liksom. Därifrån stack jag faktiskt till Pretto PR för att höja humöret som följdes av en promenad från Gamla stan över city ner till SF Grand.

Ska se på filmen Only Lovers Left Alive som jag tyvärr missade under festivalen. Ska bli riktigt spännande att se, har nämligen hört gott om den och jag känner att även om promenaden sköljde bort det mesta stressen och den ökande ångesten behöver jag stänga av skolan för ett par timmar och se kvalitetsfilm istället.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *