Bubbelafton

bild 2-5Häromaftonen gick jag och Vian till den lilla lokala restaurangen som tillagar och serverar dumplings med en smak över förväntan. Förväntan lagd i och med den lilla lokalen alltså. Jag vet inte varför, men jag förväntar mig mer av restauranger med större golvyta. I alla fall, det var det inte jag ville komma till.

När vi kom tillbaka tog hon fram det bubbel som hade fått (i hemlighet) kylas ner i frys och kyl. Det var nämligen så att det var exakt ett år sedan vi träffades för första gången. Det var också kvällen där jag fick min första puss av henne. På kinden, visserligen, men ändå. En bra mustaschfest!

Det blev en supermysig kväll med champagne, bubbel och Buffy the Vampire Slayer. Dock inte lika mycket Buffy som det blev ett parti av Monopol. Jag som trodde att jag skulle vinna enkelt (eftersom jag gjorde det förra gången vi spelade) blev tagen på sängen och fick erkänna mig själv vara bankrutt efter cirka tre timmars spel och två flaskor dryck senare.

Ett år har alltså gått sedan vi såg varandra för första gången, det dröjer lite drygt en månad till vi började träffas ordentligt och någon månad därtill innan vi har vår ettårsdag som par. Men jag är säker på att de datumen kommer att komma i springande fart. Jag menar, det var för mer än en månad sedan som jag tog steget att adressändra och flytta in ”officiellt” hos henne. Sambos alltså, det är en första för mig. Men det är bra med ”första”-saker.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *