Studiebesöksbryt

I dag hoppar jag över i alla fall den första av festivalens två pressvisningar till fördel för något helt, men ändå inte, annat. Nämligen det att jag om en mindre stund möter upp med Camilla ute på Naturhistoriska museet.

Där ska vi få följa med på en rundtur inne på Cosmonova upp bakom dukar och in i projektorrum. Att få göra det här är faktiskt något som jag har tänkt på att göra under åren som gått. Att då tacka nej till möjligheten vore bara ren och skär dumhet.

Efter studiebesöket blir det ilfart tillbaka in till city för att se eftermiddagsfilmen vilken är Eastern Boys. Den kan bli lite hur som helst. Antingen är den jättebra eller väldigt dålig.

20131031-102920.jpg

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *