Smutsiga krig och fina viner

Ja, det är ännu ett halvstressigt skrivet inlägg från mobilen med trötta ögon i Stockholms Lokaltrafik. Är på väg mot första filmen av två som står på kalendern. Det är Dirty Wars och handlar kort om USA och deras sätt att hantera krig och se dem som investeringar. Så är det jag har greppat den lilla info jag tagit del av kring halvdokumentären.

Sen blir det en, vad jag tror, mycket behagligare resa efter lunch. Då ska jag nämligen kolla på Red Obsession som kommer att ta mig på en resa ner till Frankrike och skildrar vinet som i mångas ögon är världens bästa men på senare år mer blivit till ett konstverk, för dyrt att dricka.

Utöver filmerna händer det lite annat skoj i dag. Men det tar vi efter första filmen, okej? Okej.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *