Det rycker i Arga konsumenten-fingrarna

bildÅ, som det rycker och drar i mina fingrar nu. Det började redan igår men hade inte riktigt tid eller mental ork till att låta det smälta in ordentligt. Igår kom nämligen det här smset till min telefon. Ett sms som jag har väntat på men som tyvärr inte innehöll det meddelande jag förväntade mig. Inte det meddelandet jag var säker på vara det enda jag kunde få från dem.

Jag hade nämligen gått till bolaget för att lägga vantarna på en flaska av den 19-åriga Riojan jag tipsade om för några veckor sedan (förfriska ditt minne HÄR). Precis som jag skrev då och som jag fortfarande tänker och tycker; ett 19 år gammalt vin för 159 kronor är ett bättre erbjudande än vad vi kan vänta oss på bra länge! När jag var där i butiken prata jag länge och väl med en av de anställda som klart och tydligt förklarade för mig att de inte hade några i butiken (vilket jag inte väntade mig eftersom det är (var) en beställningsvara), men att det enligt systemet fanns flaskor kvar hos leverantören och att två av dessa nu var reserverade för mig.

Det var med dessa ord från medarbetaren jag verkligen inte hade väntat mig det här meddelandet. Och hur är det tänkt att de ska hjälpa mig att rekommendera alternativ som kan jämföra sig med det vinet jag skulle få? Hur många vin på bolaget finns det från början av nittiotalet för mindre än tvåhundra kronor?

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “Det rycker i Arga konsumenten-fingrarna

 1. http://www.cad23d.pl/jak-chcesz-cos-solidnego-to-tylko-audi-albo-bmw-ewentualnie-mercedes
  Buying a used or new automobile might be a tough approach if you do not know what you really are performing. By educating yourself about vehicle shopping before you go to the car dealership, you could make issues much easier for your self. The following tips might help your upcoming store shopping journey be a little more pleasurable.

  Constantly provide a auto mechanic along when shopping for a brand new motor vehicle. Vehicle retailers are popular for offering lemons and you may not need to be their following sufferer. Whenever you can not have a technician to think about vehicles along, at least make certain you have him take a look at closing decision before you buy it.

  Know your boundaries. Before you start shopping for your vehicle or truck, determine what you can manage to shell out, and follow it. Don’t neglect to include fascination with your calculations. You are likely to spend around 20 % as a down payment also, so prepare yourself.

  Well before seeing a dealership, know what type of motor vehicle you desire. Investigation most of you options just before purchasing to help you figure out what works best for your financial budget and household requires. Seek information to determine how much you must be paying to get a possible vehicle.

  Prior to signing any agreement make time to read every collection, like the small print. If you have nearly anything listed that you do not fully grasp, tend not to signal up until you have an response that you simply comprehend. Unsavory salesmen are able to use a binding agreement to place many charges that were not mentioned.

  In the event you retain the previous advice in mind the very next time that you just go looking for a automobile, you may be prone to get a full package. Investing in a auto does not have to become a head ache. Just use the tips using this report and you can have the vehicle you want at the excellent cost.

 2. Absolutely love this effortlessly chic mix!!! Also I think it fits your personality and style just perfectly! And I’m so jealous of this warm weather, we are so tired of snow and cold here in New York….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *