Lösningar fyller den här dagen

Hej,

Det har varit tyst i helgen. Jag vet det. Det har varit ett tämligen medvetet beslut. Var tvungen att ta hand om annat, och när det fanns tid var orken helt enkelt inte där. En helg för mig själv helt enkelt. Så måste det få vara ibland.

Nu är det i varje fall en ny vecka och det händer en hel del. För det första ligger jag efter med alldeles för många filmer från förra veckan. Så fort som möjligt kommer jag att skribbla ner recensioner till RushFlygplanRunner RunnerMetallica Through The NeverPrince Avalanche och Don Jon. Ja, det var många filmer förra veckan och efter vad vi kan kalla ett personligt breakdown byggde de en rätt så stor hög tillsammans. Det här är alltså förra veckan film, den här veckan är det bara fyra filmer. Det är alltid någonting att glädjas över. Är du nyfiken kan jag avslöja att veckans filmer är: DianaMudThe Worlds End och Vi är bäst!.

Hur ska det här bli en dag av lösningar då, kan en undra. För inte nog med att det är massor av film att skriva om. En hel genre av inlägg har den senaste månaden lagt sig på en hög och sakta, väldigt sakta försökt att slingra sig ut i den publicerade världen.

Nu måste jag först ta en mening eller två och förklara hur torr humor jag har bakat in i rubriken. Eller ja, jag ska i alla fall berätta och sen illustrera. Genren av inlägg handlar om alkohol i olika former. Alkohol som har inmundigats vid olika tillfällen ur flera olika sorters glas under den gångna månaden. Alkohol som lanseras i morgon.

33854222Och eftersom alkohol är en lösning tyckte jag att det det blev en rolig rubrik. That’s it!

Förresten, nämnde jag att jag har deadline på ett projektarbete i grupp senare i veckan ovanpå allt det här? Det har jag i alla fall, så ja…*kavlar upp ärmarna*

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *