Hittills i dag har jag..

Hittills i dag har jag hunnit med att bli väckt av katt nummer ett när han tydligen tyckte att sova, det var något jag kunde göra efter att han fått ny mat i skålen. För tydligen var det som fortfarande fanns kvar inte till hans höghets belåtelse. Sen somnade jag om på grund av jättetrött. När jag sedan inte vaknade av väckarklockan på mobiltelefonen inte hade lagts på laddning kvällen innan och därför hade dött av batteribrist fick jag lite panik men kunde snabbt lugna mig efter att jag såg på klockan i köket.

Istället för att stressa tog jag en sittdusch och brydde mig inte om tiden. Efter duschen väntade, som vanligt nu för tiden, katt nummer två i sängen med ett goshumör utan dess like. Dock har jag lärt mig att det nog inte handlar om att katten vill gosa så mycket som det är att han vill tugga på mitt nytvättade hår. Så vi flängde runt lite i sängen: han blev klappad och jag fick bita ihop när vassa klor inte alls hölls tillbaka mot min hud på underarmen.

Och nu sitter jag här och småfixar med saker för att om en liten stund gå till bussen och se Prince Avalanche. Såhär spontant känner jag att det är skönt med bara en film i dag. Igår tog verkligen på mina krafter! Kolla trailern här nedanför, hur bra kommer inte den här att vara, tror du?

YouTube Preview Image

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *