Sintel träffar i känsloregionen

Sintel har varit ensam så länge hon kan komma ihåg, letat mat bland soptunnor i stadens gränder. När hon träffar på den skadade draken Scales tar hon hand om denne. När Scales blir bortförd av en vuxen drake sätter Sintel efter för att hitta sin vän.

Sintel1Utvecklad i Nederländerna är Sintel är rak höger rake i magen, precis där det gör extra ont i känslorna. Kortfilmen är knappt femton minuter och på den korta stunden hinner jag ändå skapa ett emotionellt band till Sintel och Scales. Hur det slutar vill jag inte avslöja. Ge dig själv istället en kvarts rast från dagens måsten och kolla på indie-kortfilmen!

OBS! Hela filmen OBS!
YouTube Preview Image

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Sintel träffar i känsloregionen

  1. Pingback: Portal: No Escape – dimensionslös | Din plats för filmer

  2. Pingback: Portal: No Escape – dimensionslös | David Sundgren @ COLIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *