Lördagsvåfflor

Kan inte för någon entitets skull komma ihåg när jag sist åt våfflor. Eller fan, nej nu ljuger jag, det vet jag visst. Det var den där dagen där jag hade massor av saker jag var tvungen att göra inne i stan som inte gick att flytta på men eftersom det hade kommit lite snö så ville inte busschafförerna lämna sina varma täcken på morgonen och ställde in allting och inte ens taxibilarna kände sig snälla nog att åka ut till en kommun som bara har bussar att förlita sig på när det kommer till kollektivtrafik in till stan. Det blev istället en eftermiddag med våfflor och varm choklad. Jag klagar inte särskilt mycket nu såhär i efterhand.

Hur som helst var det i alla fall längesen jag åt våfflor. Och eftersom jag och Vian ska på bröllop i eftermiddag kändes det gott att äta just våfflor. Plus att det är lördag, och på lördagar får man äta våfflor. Det tycker jag faktiskt. Tycker inte du det? Klart att du tycker det. Nu måste jag sluta skriva och istället börja vispa smet och sånt. Vi hörs lite senare, okej? Okej. Ciao!bild-5

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *