Jakten på den försvunna identifikationshandlingen

Jakten fortsätter. Jakten som jag inte är säker på om jag tagit upp för dig. Det är nämligen så att jag inte har den blekaste aning om var jag har lagt mitt pass. Den form av identifikation jag använder mig av är spårlöst försvunnen och mina tidigare försök att lokalisera tidigare nämnda identifikationshandling har gått förgäves.

Skulle det ha funnits stenar kan jag med säkerhet säga att jag minst två gånger vänt dem. Två insatser har hittills varit förgäves och jag sätter nu all min tro och mitt hopp om att jag ska hitta passet här hemma i Tyresö. Det finns nämligen en chans, om än liten, att jag har lagt ifrån mig det här och sen sprungit iväg utan att tänka på saken.

Dock att det kommer att kräva mer energi än beräknat leta.. Inte bara mina saker som står där inne just nu, och ingenting emot det, är ju så sällan här. Men ändock jobbigt när jag ska försöka hitta ett pass i sitt svarta läderfordral. Wish me luck!s_MLA_v_V_f_2709126559_052012

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *