Slow start & Metro

Den där förhoppningen om att all sjuklighet som kom från ingenstans igårkväll skulle försvinna tillsammans med lite sömn försvann ungefär samtidigt som jag insåg att det skulle bli svårt att somna. Och att stanna kvar i drömvärlden för en längre period.

Dagen började i alla fall bra med att Vian pysslade om, kokade te, hämtade datorn och andra essentiella tillhörigheter. Planen var att försöka somna om till någon film. Blev inte riktigt så, halvsov och växlade mellan olika halvbra dokumentärer innan jag ”fastnade” för B-skräckfilmen The Collector.

Under förmiddagen har också mobilen plingat till med jämna mellanrum från vänner och familj som läst Metro under morgonen. Där kan man nämligen hitta en bild på mig med tillhörande artikel. Texten handlar om den rasistiska gruppen på Facebook som Vian berättade om för mig och som jag sen fortsatte att sprida vidare här och härHar du intresse att läsa går det att klicka varstans på bilden för att läsa artikeln på Metros webbplats, annars är den på sida 5 (om jag inte misstar mig) i dagens upplaga.
Skärmavbild 2013-08-28 kl. 12.56.50

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *