Facebook strikes again

Blev tipsad, eller egentligen inte tipsad; jag blev uppmärksammad om en sida på Facebook. En sådan där sida som inte ska existera. En sådan där sida som borde sållats ut genom de filtren man antar att Facebook har satt upp på sina servrar för att skydda sin användare.

Ja, man kan ju tycka det. Men ungefär en halvtimme senare fick jag svar från Facebook med ett svar på min rapport.
20130826-180755.jpg
Det var inte det svaret jag ville ha av dem. Så naturligtvis fyller jag i efterrapporten. I det här läget hämtade jag fortfarande andan från löprundan (min ursäkt till möjliga språkfel på sekundärt lingo).

20130826-180934.jpg
Om du kan och vill (vilket jag hoppas), klickar du på länken i början på inlägget och do your thing!

Sådana här sidor får inte existera, in och anmäl nu!

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Facebook strikes again

  1. Pingback: Ingen vidare granskning | David Sundgren @ COLIN

  2. Pingback: Slow start & Metro | David Sundgren @ COLIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *