Återhämtningsvecka – dag 1

20130826-182320.jpg
Helt ärligt så verkar inte min kropp ha samma definition på ‘återhämtningspass’ som mitt huvud har. Att vi, jag och min kropp, skulle ta den korta rundan var vi överens om. Men att man kropp tänkte att eftersom det var så kort sträcka så kan man ju ta i. Det var inte det huvudet mitt hade i åtanke.

Nej, det blev lite tug-of-war ute på gångvägarna i dag. Hur som helst tog jag mig runt på en någorlunda tid. För jag lyckades faktiskt sänka tempot i slutet så att jag inte skulle dö.

I alla fall så måste jag lära mig att ta det lugnt. Jag känner verkligen att en lugn vecka är vad kroppen behöver. Det får kännas obekvämt och så, jag måste vila lite.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Återhämtningsvecka – dag 1

  1. Pingback: Ingen vidare granskning | David Sundgren @ COLIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *