Då var det äntligen gjort!

Äntligen tog jag mig tid att lägga upp alla filmer på Imdb. Har nämligen inte orkat göra det tidigare för att systemet man måste använda för att få ladda upp en recension är… ska vi säga ”inte så värst”… användarvänligt. Först måste man söka upp filmen, klicka på recensionerna, sedan välja att redigera, sedan hur många länkar man vill lägga till och sedan acceptera detta. Efter det måste man skriva i länken och vem man är och sedan bekräfta detta.

Ja, det är alltså inte det enklaste eller mest trevliga systemet. Men nu är det gjort och lite fler än fyrtio filmer ligger nu hos dem för att godkännas inom två till fjorton dagar.

Tänkte luta mig tillbaka och kolla på Parfymen nu för att låta fingrarna och huvudet vila efter denna ansträngning!

wallpaper-437647

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *