Potter och blomkål

Du vet det här med att ju fler färger man har på sin tallrik vid en måltid, ju nyttigare ska den vara. Nåväl, det finns säkert någon sanning bakom det talesättet. Eller ja, det är saker bakom det, så enkelt är det. Och varför hålla sig till de vanliga färgerna som finns på grönsaker och dittendatten? Nä, här ska nya saker testas, så varför inte lite lila blomkål? Smakade precis likadant om jag ska vara ärlig. Vet inte ens om det var något speciellt med den eller bara färgad på något vis.

IMG_8210Och vilket bättre sätt att spendera en regnig sommarkväll på än att låta Harry Potter rulla på TVn? Jag och Vian är i skriande stund precis i början av den tredje filmen. Kan inte riktigt påstå att vi håller tempot som jag skrev om när jag skribblade ner hur man planerar ett perfekt Harry Potter-maraton. Nåväl, måste dokusera på filmen nu, professor Lupin ska precis presenterad av Dumbledore!

wallpaper-824774

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *