Besviken men hoppfull zombie

I vad som är ett zombielikt töcken av trötthet och en motvilja till att befinna mig i medvetenhetens land känner jag mig lite besviken. Det är förmodligen på grund av det lilla i mig som faktiskt har vaknat i ställning mot den stora andelen av mig som fortfarande vägrar acceptera faktum. Det som jag är lite besviken på är att ingen verkar veta var Upside Down tagit vägen på den svenska marknaden.

Det förbryllar mig verkligen för det är ett storslaget fantasy-/science fiction-äventyr grundbultat med kärlek och romantik. Hur kan det gå fel här i Sverige? Ja, det förbryllar mig verkligen… Speciellt när huvudkaraktärerna är Kirsten Dunst och Jim Sturgess!

Hoppas i och för sig fortfarande på det bästa och håller alla tummar tillgängliga för att jag ska få ett svar snart. Och om den aldrig tänker ta sig upp på den stora vita bioduken; så i alla fall vem av Sveriges distributörer som tar på sig ansvaret att släppa den på dvd och blu-ray.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *