Antagning, schmantagning

antagningMöts av den här inte väldigt uppfriskande rutan när jag ska försöka se hur det gått för mina ansökningar till studier den kommande hösten. Jag kan på ett plan förstå varför dr gör såhär, det är ABSOLUT bättre än att låta de oräkneliga anslutningarna krascha webbplatsen. Men på ett annat plan borde en sida av den här kalibern kunna krascha.

Det är en tämligen officiell webbplats som ägs, utvecklas och drivs av professionella personer. Därtill tänker jag att just på grund av att de vet (för det gör dem, försök inte ens att säga emot mig på den här punkten) vilken enorm mängd av trafik de kommer få i dag ska de ha planerat för det. Och med det menar jag att de borde kunna ordna en deal med deras webbhotell eller deras egen IT-avdelning om de använder egen server. I den här dealen ska du stå tydligt och klart att Antagning.se får ansenligt mycket mer utrymme och processorkraft i dag.

Men det kanske bara är jag som tänker så, vad vet jag…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *