Storfiskaren av Gnesta

Nämnde jag att jag var uppe klockan fem på morgonen häromdagen när jag var ute på landet? Inte säker om jag sa det här, men på Twitter och Instagram är jag säker på saken. Planen var inte att gå upp så tidigt, men som av en händelse vaknade jag av mig själv strax innan Eric och Anton skulle ner på morgonen för att försöka dra upp en fisk eller två. ”Varför inte?”, tänker jag och följer med. Eter ett par timmar och ett sinande tålamod drog jag upp en liten 1,2 kilos-gädda. Vad de andra fick upp? Kul att du frågar, de fick nämligen upp…ingenting! Haha, nej jag menar inte att vara elak. Men när man är ensam om att fånga något, då får man rätt att skryta lite.

Fisken och skrytet är en sak, men den här soluppgången med dimman rullande över sjön…wow! Finns inte mycket mer att säga, bara wow! Soluppgång i Gnesta i underbar sommarmånad.IMG_7976 IMG_7980 IMG_7985 IMG_7982 IMG_7988

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *