Idétorka

I dag är en sådan där dag då jag inte har en aning om vad jag vill säga. Ingen idé till någonting. Visst att jag har saker att göra, det är det inte så stor brist på. Men de här sakerna mellan dem, de lite lättare och spontana sakerna, det är ont om dem i dag.

Det enda som hittills har hänt i dag är jag sov väldigt länge, var så oerhört trött i morse och bara somnade om. Uppenbarligen behövde jag det, annars hade jag inte sovit många timmar till. Sen tog jag en dusch. Och efter det har jag suttit vid datorn, surfat runt lite och chattat fram och tillbaka. Planerat kvällen har jag i och för sig gjort. Fredag, sommar och det är dags att carpa lite! Ser ut att bli lite mat och kanske något gott att dricka ikväll.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *