Hänger med fantomen

Började dagen med att dra mig i sängen och snurra runt, runt i ett försök att somna om. Gav upp och tog istället ett bad(!). Det händer så gott som aldrig att jag badar. Blir så himla uttråkad. Men med mobilen ovanför ytan och boken bredvid mig klarade jag mig en stund.

Nu är jag belägen i soffan och har tagit mig genom dagens alla små distraktioner som Twitter-flöde, Facebook, Instagram, Imgur och YouTube. Därför är det dags att ta tag i mig själv och låta tangenterna knacka på! Som det ser ut nu kommer jag att göra det tillsammans med sir Andrew Lloyd Webber och mer exakt musiken till Fantomen på operan. Å, som jag älskar den filmen. Vill se musikalen ‘på riktigt’ också. Helst i London.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *