Känner mig värd en förfriskning

IMG_7870Tillbaka är jag nu. Förfriskning på bordet står. Dagens filmer är slut och så är även min tankeförmåga. Inte bokstavligt, det förstår du också. Men inte långt ifrån. Tio timmar film över loppet av en hel dag. Det är ungefär var min gräns ligger. Kommer ihåg under filmfestivalen att det var där jag slog i mitt personliga tak. En eller två dagar, kommer inte riktigt ihåg, såg jag på fem filmer och under den sista var det så svårt att koncentrera huvudet på filmen. Inte att jag var för trött för att hålla ögonen öppna, nej. Men att ta in vad som hände på duken, det var desto svårare.

Men fyra filmer blev det alltså i dag och det var alldeles tillräckligt. Såg verkligen fram emot avslutningsfilmen World War Z. Kanske satte jag lite för höra förhoppningar på den, för tyvärr höll den inte det måttet jag ville att den skulle göra. Inte det att det var en dålig film, bara det att den gick så långt från boken att det på det stora hela kändes som att de lånade titelnamnet och några enstaka punkter i handlingen. Men som sagt, bra film ändå!

Kände att jag var värd en förfriskning vid ankomst och efter byte från svarta jeans till svala shorts. Så det fick till att bli ett litet glas rosé. Ett nytt fräscht rosé på en av mina favoritdruvor; Zinfandel-druvan. Har haft det hemma ett bra tag men inte kommit till för att testa eller ens dricka det förrän några dagar sedan. Gott och fruktigt. Lite väl söt måhända, men jag gillar det när jag är i rätt stämning. Och att det ska serveras kallt kan jag hålla med om, verkligen. Passar på att slänga in en länk om du vill kika lite närmare på den. Gillar du en söt rosé tycker jag att du ska titta lite närmare på den här!

Nu ska jag återgå till mitt glas och inte se om jag kan hitta lite krafter att få ihop några fler tankar kring filmerna jag har sett i dag! Kanske till och med på upp någon film som ligger och drar i bakvattnet.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *