Halvvägs

Har precis dragit i mig en väldigt god lunch. Två lagom små wraps med kyckling och ananas slank ner i magen snabbt som sjutton. En juice till det efter två koppar kaffe. Överlag är det mycket kaffe i dag. Det är gott i alla fall. Har nu tagit plats i min soffa för tredje gången och om tio minuter börjar film nummer tre.

Vi började i morse med Wikileaks-dokumentären tätt följt av action(/komedin?) Pain & Gain. Dokumentären var bra och gav mig, som inte följt allting kring Assange och Wikileaks så mycket massor av ny information. Pain & Gain.. Jag vet inte om den var en action eller en komedi. Det var nog en mig av de två, ”problemet” var bara att det blev satirkomik över det hela. Den är baserad på verkliga händelser men det är svårt när Michael Bay står bakom den här vilda jakten på steroidstinna mjskelbyggare gone criminal.

Snart är det dags för This Is The End. Seth Rogan, James Franco och så många andra ansikten alla känner igen i en apokalyptisk komedi som jag verkligen ser fram emot.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *