Tidig morgon

Det var inte igår jag vaknade vid den här tiden på dygnet. Slog upp ögonen redan vid fyra och kände mig klarvaken. Och varm. Helvete vad varm jag var. Försökte hitta den svala sidan på kudden men den försvann snabbt som attan. Testade att gå upp en liten stund för att dricka och så. Fungerade inte alls. Tror det största problemet var att jag kände mig så varm. Vad gör man när man är varm? Jo, man dricker mer kallt vatten och stoppar in huvudet, bokstavligt talat, i frysen en liten stund. Det fick bort den heta känslan som sprang genom min kropp och knopp i alla fall. Däremot var det fortfarande stört omöjligt att somna om.

Jag gav upp idén om mer sömn efter ungefär en timme. Lika bra att gå upp liksom. Så nu sitter jag här och lyssnar på glad och poppig musik. Snackar lite goja på twitter och känner, ovanligt nog, hur magen kurrar mer och mer. Kanske blir det en dag i dag där jag kommer att få i mig något som faktiskt skulle kunna kvalificeras som frukost(!?)

good_morning_romania_67_1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *