Bränner på i full kareta!

photo-1Sitter på Bianchi med John och fikar, äter och pratar. Hann med att läsa i alla fall en sida i boken jag håller på att bränna igenom nu till på onsdag. Det är boken som filmen med samma namn är baserad på. Det är inte sällan som jag säger till mig själv att läsa boken först om det ska filmatiseras någonting. Inte alls lika ofta hinner jag faktiskt göra det. Men nu ska jag verkligen försöka att klara av boken innan filmen kommer.

Jag har alltså i dag och i morgon på mig att läsa klart de drygt fyrahundra sidorna. Är snart halvvägs så det ska nog gå an!

Hur filmen kommer bli vet jag inte än, jag har sett ungefär tio minuter av filmen och den ser ut att ha potential. Boken är underbar och är skriven på ett sätt jag inte läst förut. Det är en bok av intervjuer, av vittnesmål. Intressant typ av text och inte minst gripande. I like, I like it a lot! Rekommenderar varmt!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Bränner på i full kareta!

  1. The pain came on suddenly as he was getting up from a chair.D Ventricular tachycardia. retin a online no prescription German medical  microbiologist Robert  Kochhe and Pasteur were often rivals sometimes bitterly soidentified the microbes of anthrax tuberculosis and cholera.Carpometacarpal arthroplasty is a treatment for arthritis in the thumb at the basal joint.cochrane.VIPrelated peptides e.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *