Helgen som var: fredag

Vian var tvungen att arbeta. Min plan var att göra detsamma. Meningen här innan kanske skvallrade lite om hur det gick med det… Visst, det blev lite gjort mot slutet av dagen innan kvällens festligheter skulle ta vid men långtifrån vad jag hade tänkt i mitt huvud. Jag hann börja på recensionen av Evil Dead jag skrev klart igår. Istället tog jag tillfälle i akt och diskade all disk, dammtorkade en smula och fastnade på Youtube en hel del. Ja, jo juste! inte att glömma; jag spenderade flera timmar med att lajva grafisk formgivare i fråga om att fixa det sista med ett CV. inte mitt utan Vians. Satans vad snyggt det blev. En del fram och tillbaka, några små justeringar här, korrektur av text där.

Men sen, sen var det dags för festligheter. Kommer du ihåg festen som Pretto PR lät mig ha för ett par månader sedan? Jag lät den gå under namnet Freixfest och blev en härlig kväll av god mat och smaskig cava.

I fredags fick Linda ta ton och vara värdinna för hennes version av Freixenet-bjudning. Det blev en hyllning till våren. En vårsalong. Jag har inte riktigt koll på vad det var vi åt, men det var från Pontus! och smakade namnam. Speciellt lammet (?) med den mystiska såsen i grön nyans. Det blev en makabert trevlig kväll med skratt på skratt, partytrick á la synvillor och när klockan blev lite mörkare utomhus också en del heliumröster runtom i hennes lägenhet. En stor jävla tumme upp för hela kvällen. Vian och jag lyckades till och med hålla oss från att ta taxi. Kudos till oss!

Det går att läsa lite mer och också se fler bilder från kvällen om du klickar här. Jag lyckades fastna på ett par tre stycken.

IMG_7354

 

En carpig fredag i annan tappning trots att Vian försvann under de varmaste timmarna för att jobba. Kvällen blev magisk och sitter i huvudet som en lyckad tillställning. Och det har jag alla inblandade att tacka för.

PSST! Jag vet att det blev många länkar i det här inlägget. Ber om ursäkt men råder dig ändå att klicka dem. Det finns en del bra bilder att se, och inte bara från festen.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *