Ligger för döden

Det blev inte mycket mer än det lilla inlägget igår. Det gick utför efter korvstoppningen (som jag ska anamma kraft till att skriva om strax.) Istället blev det order om sängliggande under täcke med mycket kläder på för att tvinga ut sjukligheten ur min kropp.

Jag mår bättre men inte bra i dag. Så min valborg kommer kryddas av att bli omhändertagen och just precis nu har jag blivit presenterad av någon läskig huskur som innefattar, vad jag kallar det, skändad öl. Kommer bli spännande att testa detta.

Det är inte kul att inte må bra. Tillfällena där jag mår såhär är så sällan och så långt ifrån varandra att jag alltid hinner glömma bort hur det är att inte må på topp.

Bild 2013-04-30 kl. 12.14

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *