Tillsammans bland snus

IMG_7242Häromdagen var jag, tillsammans med John och Tobbe, på mingel hos Swedish Match och Svenskt snus. Ypperligt trevligt med ölprovning matchat till snus, drinkar och tilltugg så det stod härliga till. Det blev en riktigt bra brytning mot den ananrs stressade David som inte visste vad han skulle ta sig till med strulande Internet och skrivkramp.

Det var trevligt att träffa personalen som jobbar i butiken/caféet. Inte sett dem på ett tag, men vi kom ihåg varandra och glada hälsningar avlöste varandra. Alltid lika trevligt där och jag tror inte att det bara handlar om personalen. Det är någonting med lokalen också. Den fungerar så bra för så mycket. Fika, shoppa och mingla. Mingla är i och för sig det roligaste, men deras kaffe är super och har du tur kommer personalen att mersälja till dig på ett sätt så att du inte kan säga nej.
IMG_7241

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *