Försvann ett tag

Det kanske inte är så svårt att förstå det faktum att jag faktiskt försvunnit från bloggen. Ja, kanske bara en dag, men ändå. Anledningen är för att jag har upptäckt en ny serie. Eller mer korrekt är att jag blev introducerad för denna serie. Vilken serie då kanske du sitter och frågar dig själv. Jag ska berätta det. Du får hålla ut för några ord till. Det är serien ”Heroes” som nu fångat min uppmärksamhet.

När serien skulle ha premiär för idag sju år sedan såg jag reklamen på tv och sa till mig själv att jag skulle följa detta. Det såg så spännande och bra ut. Inte ett avsnitt skulle gå mig förbi. Det är kanske inte så svårt att räkna ut att jag faktiskt missade inte bara ett eller två avsnitt utan faktiskt hela serien. Alla avsnitt. Alla säsonger.

Nu har detta blivit ändrat på och jag susar igenom avsnitt på avsnitt. Snart är första säsongen slut och jag är helt lost (höhö, lite dålig serie-humor). Du som har sett serien förstår säkert varför jag har anammat Hiro som min favorit.

HeroesLogo

Så det är därför jag varit borta så mycket. Förlåt. Det, tillsammans med att det faktiskt är påsk och allt. Händer det något roligt i påsk? Min har varit och kommer att vara fylld av Heroes och fina stunder. Både mellan mig själv och min kära, men också med familjen.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *