Pending coffee – en ”trend” jag vill se ta fart

För en stund sedan kom jag över en bild på Facebook. Tre vänner hade delat samma länk. Länken i sig var inte speciell märkvärd, det var en enkel bild från bildsajten Imgur där jag själv spenderar en ansenlig del av min tid på. Däremot var länkens innehåll någonting jag inte har hört talas om förut. Och som den själv säger kan jag inte vara säker på sanningshalten. Det spelar ändå ingen roll, för det här är något som jag verkligen vill ska ta fart och bli en ”trend”. En trend som inte kommer och går igen, utan en sak som kommer för att stanna.

~~~~~~~

9d9Ymdi

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Pending coffee – en ”trend” jag vill se ta fart

  1. Hej, läste i västerbotten kuriren idag att detta har nått Umeå. Det handlade då enbart om kaffe som jag förstår det. Väldigt bra gärning, skulle dock vara ännu bättre om det gällde mat också 🙂

    Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *