Glömde det första

Ursäkta mig. Jag blev lite ivrig i allt som har att göra med Battlefield. Så pass att jag helt glömde bort att säga god morgon. Det var inte med mening. Jag vill alltid säga god morgon, men nu råkade det falla mellan stolarna.

Så, god morgon. hur mår du?

Idag händer det lite saker (förutom att jag är lite hög på hela Battlefield-grejen). Jag väntar bud, sen måste jag till Tyresö för att kolla om telefonen jag ska få testa har kommit. Sen pressvisning för ny skräckfilm som har premiär i april. ‘Mama’ heter den, och vad jag kunde se från trailern kommer den att vara hårresande. Sen ikväll blir det hej då-fest till vän som ska fly staden och bege sig till nytt jobb längre upp i landet! allt som allt verkar det här bli en bra dag!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *