Sitter på nålar

Battlefield 4 har visats upp för första gången någonsin idag. Några lyckliga få fick sätta sig i en stol på SF Skandia för att möta och prata med utvecklarna för den väntande titeln. Jag fick inte någon inbjudan, vilket var lite tråkigt men jag hade heller inte väntat mig någon eftersom jag skriver så lite om spel.

Battlefield 3 är det enda ordentliga spelet jag spelar. Visst, jag har andra spel installerade på stora datorn men de är inga jag spelar.

Som av en händelse är det ungefär precis det som jag har gjort idag, nämligen spelat. Flera timmar har det gått åt att skjuta och springa runt. Det kanske låter tråkigt och så. Men jag, såsom så många andra runtom i världen, finner stor glädje i det här. Så att en dag här och där försvinner på grund av det tycker inte jag gör så mycket. Visst, bloggen får lida lite, likaså sociala plattformar. Men men, det är så det är. Jag kan inte göra tjugo saker på en gång. Och med tanke på hur stressigt och irriterat veckan började igår behövde jag en stund med datorn och spelet.

Nu har jag fått i mig mat och jag har för ont i ryggen för att spela på en nivå jag känner mig bekväm med. Och det är ungefär det.

 

Vid midnatt kommer det att komma upp en recension av den nya filmen The Host som har premiär i morgon. Anledningen till att den kommer upp så sent är av den enkla anledningen att jag inte FÅR publicera den före den 27 mars. Så jag får fint sitta och vänta på att klockan slår över midnatt.

 

Tills dess kan väl vi, du och jag, prata lite här i kommentarsfältet. Just nu är jag lite i en svacka där jag inte har koll på vad jag vill skriva. Så berätta gärna för mig vad du vill se mig skriva om. Fråga mig saker du undrar eller kanske bara behöver ett svar på. Skicka mig rubriker till inlägg du vill se mig skriva (precis som Cimon gjorde för att tag sedan). Berätta hur du mår, fråga hur jag mår.

Ja, du förstår. Låt oss ha lite samtalstid bland kommentarerna. Om du så önskar.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Sitter på nålar

 1. God morgon på dig!

  Jag sitter precis i detta nu och knåpar med en filosofisk fördjupning – låter det imponerande? Nej, trodde väl inte det. Men som vanligt när man minst anar det uppstår suget efter riktigt bra läsning och det är då som jag återigen hamnar klistrad vid din blogg. Jag har följt dig sedan den tidiga snajvid.com-eran och du tycks aldrig sluta briljera vid tangentbordet!

  Ville bara hojta till och säga att dina ord gör avtryck, fortsätt med det.
  Tills vidare, ta hand om dig!

  • God morgon!
   Jo, det låter superimponerande. Om man skulle klara av att skriva något sådant, ja då jäklar.
   Åh, vad fint av dig! Och att du följt med så länge, det värmer inne i bröstet. Det gör det.

   Briljera, ett sådant ord. Känner mig lite som de där personerna som inte vil bli kallade geni, för att de avskyr ordet. Fast ändå inte, för jag älskar ord. Alla ord (inte när de är dumma och riktade mot mig, men ändå).

   Tack så himla mycket! Jag ska fortsätta, jag lovar!
   Ha en underbar påsk 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *