Gårkvällens oväntat goda middag

Ställde mig igår vid spisen och skulle laga kvällens födointag. Måndag, vad orkar man laga då egentligen? Ingenting om du skulle fråga mig nu. Men igår var det andra bullar som gällde (okej, inte riktiga bullar, jag lagade mat. Riktig mat). Det slutade med att det som låg på tallriken var en rätt bestående av Hot Habanero-marinerade quornbitar på en spenatbladsbädd täckt av tabascostekt blomkål och paprika tillsammans med chilli-halloumi.

Och det ska jag säga dig; sablarns vad gott det blev. Det här vill jag laga igen. Jag vill äta det igen! Testa det själv gärna, helt ofattbart vad överraskad jag blev av den starka men inte för starka smaken på allting. En liten klick turkisk yoghurt mot slutet fick faktiskt komma till undsättning, men det gör mig ingenting alls.

IMG_6934

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Gårkvällens oväntat goda middag

  1. Låter härligt smakrikt! Är ofta den oplanerade och äventyrliga matlagningen som ger de bästa resultaten (och ibland även de sämsta haha).

    Vill bara passa på att säga; roligt med en kille som bloggar och som verkar ha ett genuint intresse för det – tummen upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *